PORK AND POTATOES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 96 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pork and Potatoes. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 22:38 Te prijzig voor wat je krijgt. Praktisch evenveel marinade als spareribs. De koolsalade zat in een 150 ml bakje met op de bodem eerst een blad sla en daarop 1 eetlepel koolsalade, 2 kleine happen en weg is het. 28 euro armer.
31 mei 2024 om 21:16 Lekker wel aan de dure kant. Tas was doordrenkt dus spullen vielen eruit. Arme Gijs kwam uit een zware regenbui. Heb je fooi gegeven hopelijk komt t ook bij je terecht.
27 mei 2024 om 10:25 Lekkere spareribs, jammer ze zo prijzig zijn zonder sausje bijgevoegd en dat er friet apart betaald moet worden. Totaal €44 , daarvoor eet ik dit ook in een restaurant.
11 apr 2024 om 19:33 Snel bezorgd maar ribs taai en duur
23 mrt 2024 om 20:46 Het is aan de prijs 21 euro voor alleen wat ribbetjes maar wel lekker.
20 mrt 2024 om 19:56 Kwam op tijd, eten was goed warm en lekker.
17 mrt 2024 om 10:45 Snelle bezorging, goede smaken
26 feb 2024 om 0:23 Eten was echt super lekker! Heel snel bezorgd en was nog heerlijk warm. Echt een aanrader!!
13 feb 2024 om 19:20 Heerlijk gegeten. Alles was warm en goede kwaliteit. Extra doekje om je handen schoon te maken na de spare rib zou het nog verder af maken! Spareribs alleen was 21 euro, goede kwaliteit en zeker genoeg.
4 feb 2024 om 19:44 Spareribs waren goed maar weinig saus. Bogeybals waren goed de bestelde twisted friet was waardeloos erg slap en niet krokant.
24 jan 2024 om 21:07 Spareribs waren waardeloos.al voorgesneden in vieze zoute ketjapsaus en dan nog zo duur. friet was ook niks. Echt zonde van mn geld heb bijna alles weggegooid.
10 jan 2024 om 10:45 Heerlijke bogeyspare ribs. Alleen jammer dat die gepofte aardappel niet meer te bestellen is.